عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

انجام جراحی‌های قطع عضو در غزه بدون بیهوشی !

انجام جراحی‌های قطع عضو در غزه بدون بیهوشی ! سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در تشریح کمبود دارو و تجهیزات ضروری پزشکی در غزه گفت مواردی وجود دارد که عمل‌های جراحی از جمله قطع عضو بدون بیهوشی انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 08
کد خبر: ۲۱۲۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر. یک سخنگوی سازمان جهانی بهداشت سه‌شنبه گفت برخی پزشکان در غزه عمل‌های جراحی از جمله قطع عضو را بدون بیهوشی انجام می‌دهند.

 

«کریستین لیندمایر» سخنگوی سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس خبری در ژنو گفت «هیچ چیز وحشتی که غیرنظامیان در غزه تحمل می‌کنند را توجیه نمی‌کند» و بر نیاز شدید آن‌ها به آب، سوخت، غذا و دسترسی ایمن به مراقبت‌های پزشکی و بهداشتی برای زنده ماندن تاکید کرد.

 

به گزارش «سی‌ان‌ان»، لیندمایر درخواست‌های سازمان ملل برای دسترسی بدون مانع و ایمن به حدود ۵۰۰ کامیون کمک در روز را تکرار کرد و گفت باید به بیماران و بیمارستان‌ها، جایی که جراحی‌ها از جمله قطع عضو بدون بی‌هوشی در آن‌ها در حال انجام است، برسند. وی افزود سطح مرگ و میر و رنج قابل تصور نیست.

 

او همچنین گفت دستکم ۱۶ نیروی بهداشت و درمانی حین انجام وظیفه کشته شده‌اند و تاکید کرد هر حمله‌ای به کارکنان درمانی بر اساس قوانین بشردوستانه بین‌المللی ممنوع است.

 

پزشکان بدون مرز هم سه‌شنبه اعلام کرد یکی از کارکنانش و چند عضو خانواده وی در انفجار اردوگاه آوارگان «الشتی» غزه کشته شدند. کمیته بین‌المللی صلیب سرخ هم سه‌شنبه خبر داد کاروان بشردوستانه این نهاد حین تحویل تجهیزات ضروری پزشکی به مراکز درمانی غزه هدف قرار گرفت. طبق اعلام آن، دو کامیون در این حمله آسیب دید و یک راننده دچار جراحات جزئی شد.

 

«ویلیام شومبورگ» رئیس هیأت کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در بیانیه‌ای اعلام کرد: کارکنان بشردوستانه نمی‌توانند تحت این شرایط کار کنند؛ ما اینجا هستیم تا کمک فوری به غیرنظامیان نیازمند برسانیم. حصول اطمینان از این که کمک حیاتی به مراکز پزشکی می‌رسد، تعهدی قانونی بر اساس قوانین بشردوستانه بین المللی است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار